Search This Blog

Saturday, January 21, 2012

A 8-a minune a Microsoft

Windows 8

Microsoft va aduce - cel mai probabil in luna octombrie a acestui an - o noua revolutie printre sistemele de operare, atat pentru PC, cat si pentru tablete. Windows 8 a avut  deja lansarea pre-beta, unde a fost prezentat ca un concept unic, deoarece uneste PC-ul cu tabletele tactile. Compania il percepe ca o reimaginare a Windows-ului, deoarece (incepand cu ecranul de Start) totul este diferit.
Windows 8
Windows 8


 

Windows 8
Windows 8
Microsoft a lasat si anumite zvonuri despre creerea unui Windows Mobile cu aspectul lui Win8, pentru a ajunge sa domine toate gadget-urile accesibile cu acest nou concept. Toate meniurile sunt aproximativ identice intre variantele PC si tableta, dar la tableta mai apar tastatura touch foarte usor de folosit si ecranul de blocare personalizat.
Insa nu numai aspectul s-a schimbat, ci si programele incorporate in Windows s-au inmultit ori au trecut la versiuni superioare. Internet Explorer a ajuns la versiunea 10, ce aduce interfete pentru personalizare, apare un nou mod de lucru numit "Side-by-Side", un TaskManager mult mai avansat si suport nativ pentru fisierele ISO si VHD.


Acesta este Windows 8, cel ce a schimbat viziunea asupra sistemelor de operare inca inainte de a se lansa. De-abia astept lansarea acestei inovatii in domeniul IT, dar totusi astept si o eventuala varianta Mobile. 



No comments:

Post a Comment