Search This Blog

Sunday, September 16, 2012

Incepe scoala: :-) sau :-(

0 comments
Fie ca va place sau nu, maine incepe scoala. Dupa o amanare de o saptamana de la programul initial, maine va avea loc in fiecare scoala deschiderea oficiala a anului scolar 2012-2013. Structura anului este aproximativ cea de anul trecut, exceptie facand vacanta de Paste de o singura saptamana. Mai exact, primul semestru se va termina inainte de Craciun, urmat de o vancanta de 3 saptamani si un al doilea semestru foarte lung. Dupa cum spuneam, vacanta de Paste are o singura saptamana in loc de 2 si nu cuprinde sarbatoarea pascala de pe 5 mai, vacanta situandu-se intre datele de 15-21 aprilie.

Revenind la evenimentele apropiate, in a doua saptamana de scoala se vor da TESTELE PREDICTIVE, care (pentru cei ce nu-si mai aduc aminte) sunt acele teste care nu se trec in catalog, dar conteaza enorm pentru prima impresie a profesorilor, deci... MULT NOROC!

Si in incheierea acestui articol vreau sa va urez SUCCES tuturor celor ce (re)veniti in bancile scolii de maine si ultime ore de vacanta placute!