Search This Blog

Saturday, February 18, 2012

Google+ ca alternativa Facebook

Google a lansat in vara anului trecut un "raspuns" catre cea mai cunoscuta retea de socializare a momentului, Facebook, numit Google+. In iunie 2011 a fost lansat in Beta Test Version si  se putea intra doar pe baza de invitatie, iar din septembrie a fost deschis publicului larg. Google+ va fi curand cea mai buna retea de socializare (desi acum nu este prea cunoscuta), oferind accesibilitate si ... 
deschidere mare catre toate serviciile Google (Maps, Places, Picasa, Gmail, Translation, Docs, Blogger,"+1" si nu in ultimul rand Youtube), simplitate si deci, usurinta in utilizare. Cercurile G+ sunt o idee noua ce te ajuta sa distribui lucruri diferite persoanelor din fiecare cerc si prezinta o grafica deosebita, iar optiunea "Hangouts"este cu adevarat revolutionara in materie de retele sociale, dand posibilitatea conferintelor video cu pana la 9 persoane simultan! Cautarea persoanelor si invitarea in cercuri proprii nu lipseste si este din nou atat de usor de folosit, insa partea cea mai buna a G+ este ca incarcarea fotografiilor este absolut instantanee!
Functia "Messenger" este replica mai accesibila a "Chat"-ului Facebook si este chiar buna. Am uitat sa va spun, dar cred ca nu cumva banuiati ca Google+ nu va ofera jocuri online, din toate categoriile, pentru ca rubrica "Games" din profil este chiar foarte bogata...
Comparand cu Facebook este foarte important de stiut ca Google+ nu ascunde nimic in politica sa de functionare si este perfect legal in toate tarile, nu ca Facebook. Citeste despre ce poti pati pe Facebook in articolul: Capcana suprema: FACEBOOK!.
Descarca-ti Google+ si pe smart-phone, acesta fiind momentan disponibil doar in Android Market si App Store, urmand sa se dezvolte in toate "magazinele" de aplicatii!
Poti accesa Google+ direct din Google.com, astfel:
Eu sunt foarte multumita de Google+ si mi se pare net superior Facebook-ului, pe care am de asemenea cont! Vino si tu pe Google+!

P.S. In mod ciudat si foarte surprinzator, cel mai urmarit profil pe G+ este cel al lui Mark Zuckerberg, fonsator Facebook.